South Beach Dieet Nog Actueel?

Diëten, we kennen het allemaal, en weten dat we ons er allemaal meer aan zouden moeten overgeven. Het buikje groeit, de vet rolletjes stapelen zich op, en toch doen we niet voldoende aan onze gezondheid om er echt iets aan te doen.

Diëten is een onderdeel van de oplossing, sporten en bewegen is de andere. Een gezonde levenshouding begint met anders te denken over alles wat we in onze mond stoppen. De gouden regel is; wat er niet ingaat komt er ook niet bij.

 

Wat Is Het South Beach Dieet?

Het South Beach Dieet werd in het begin van de jaren tachtig ontwikkeld door cardioloog Arthur Agatston en dieet expert Marie Almon. In eerste instantie bedoeld om hartpatiënten te helpen in een gezondere levensstijl werd het dieet in het begin van deze eeuw ontdekt als een manier om effectief en gezond af te vallen.

Het dieet is in principe gebaseerd op een simpel concept, het begrijpen wat goed en slechte koolhydraten zijn en het verstaan van gezonde en ongezonde vetten. Met deze kennis is het gemakkelijk om de voeding die we tot ons nemen te ontdoen vande slechte vetten en de verkeerde koolhydraten.

Het goede van het South Beach dieet is dat als men eenmaal deze kennis heeft opgedaan, daar zijn gehele leven gebruik van kan maken.

Gewichtsbeheersing is geen twee of vier weken programma, gewichtsbeheersing doe je je hele leven. Het South Beach dieet helpt bij het constant maken van de juiste keuzes.

Een dieet begint veelal in de winkel en bij de kruidenier. Als men op deze plek de verkeerde keuzes maakt, resulteert dit in de verkeerde voeding voor het gehele gezin.

 

Wanneer Kan Ik Met Het South Beach Dieet Beginnen?

Iedereen kan vandaag nog met het South beach Dieet beginnen. Er is geen limiet. Het dieet helpt u met de drie fases van afvallen, en leert u stap voor stap voeding beter te begrijpen.

 

Waar Kan Ik Het South Beach Dieet Krijgen?

Het dieet is niet te krijgen in een verpakking, maar te verkrijgen in boekvorm. The South Beach Dieet Boek is de uitgave van Dr. Arthur Agatston en dieet expert Marie Almon. Jaren lang heeft dit boek op verschillende bestseller lijsten gestaan.

 

En daarmee is gezegd dat het South Beach dieet nog steeds actueel en effectief is. Een prima dieet om meer kennis over voeding op te doen. Bij elk dieet is volharden natuurlijk een belangrijke factor.